Υπηρεσίες

Αρχική » Εταιρεία

Στην Metaline inox Spanos επενδύουμε σε ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και κατασκευές υψηλών προδιαγραφών!

Σχεδιασμός και υλοποίηση κατασκευών σε άμεση συνεργασία με τον πελάτη – κατά παραγγελία.
Στην Metaline inox Spanos γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τον κάθε έναν από εμάς να έχουμε στον προσωπικό και στον επαγγελματικό μας χώρο κατασκευές της αρεσκείας μας στα μέτρα μας. Για τον λόγο αυτό, υλοποιούμε μεταλλικές κατασκευές της αρεσκείας σας είτε με την προσκόμιση σχεδίου, είτε με μια απλή φωτογραφία προσαρμόζοντας τες στις δικές σας ανάγκες.

Μελέτη και εφαρμογή κατασκευαστικών αρχιτεκτονικών σχεδίων.
Αναγνωρισμένοι πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και διακοσμητές μας εμπιστεύονται για υλοποίηση των αρχιτεκτονικών σχεδίων τους, καθώς η ευελιξία και η τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού μας είναι απαραίτητη για ένα άρτιο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Διαμόρφωση μετάλλων
Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν μία μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων για την επεξεργασία, τη συγκόλληση και του φινιρίσματος σιδήρου αλλά και ανοξείδωτου χάλυβα. Επίσης, διαθέτουμε στράντζα – ψαλίδι για να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες διαμόρφωσης λαμαρίνας.
 
Με σεβασμό στο πελατολόγιο μας και προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργούμε για εσάς μοναδικές και άριστης ποιότητας κατασκευές.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε σχετικά με τις υπηρεσίες μας!